Events

Survivors of Incest Anonymous
for adult survivors of childhood sexual abuse


.


.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Father’s Day marathon on Coming Home Phone Line

June 18 @ 7:30 am - June 19 @ 11:55 pm

Saturday June 18th

***

7:30am-9:00am
Est
Meeting:
SIA Conference Approved Literature
“Reparenting the Inner Child”
(Modertor)

***

9:00am-10:30am
Est
Workshop:
The Body Keeps the Score
(Moderator)

***

10:30am-11:30am 1 Hour After Meeting
Est
Workshop:
1 Hour after meeting
(moderator)

***

11:30am-1:00pm
Est
Meeting:
Newcomers Meeting
(Moderator)

***

1:00pm-2:30pm
Est
Workshop:
Daybreak Meditations
(moderator)

***

2:30pm-4:00pm
Est
Workshop:
“Body Scan Meditation” from
Radical Acceptance by Tara Branch PhD
(moderator)

***

4:00pm-5:30pm
Est
Workshop:
“Healing for your emotions”
by Diane Landberg
(moderator)

***

5:30pm-6:30 1 hour After Meeting
Est
Meeting:
1 hour after meeting Workshop
(moderator)

***

6:30pm-8:00pm
Est
Workshop:
Complex PTSD
(moderator)

***

8:00pm-9:00pm 1 hour After Meeting
Est:
Workshop
(moderator)

***

9:00pm-10:30pm
Est
Workshop:
Creative Arts
Talk about a song/music, poem/book, or
painting/movie that has helped you in your
recovery from childhood sexual abuse
(Moderator)

***

10:30pm-12:00am
Est
SIA Conference Approved Literature Pamphlet
For Male Survivor & Allies
(moderator)

***

Sunday June 19th

***

12:00am-1:30am
Est
SIA Conference Approved Literature Pamphlet
Step 2 12×12
(moderator)

***

1:30am-3:00am
Est
Workshop
The Little Blue Kite
(moderator)

***

3:00am-4:00am 1 hour After Meeting
Est
workshop
1 hour after Meeting
(moderator)

***

4:00am-5:30am
Est:
Meeting
SIA Conference Approved Literature
“Characteristics of Incest Survivors”
(Modertor)

***

5:30am-7:00am
Est
Meeting:
Topic Meeting. The 3 Topics are 1. Repressed memories.
2. Flashbacks. 3. Body memories.
(moderator)

***

7:00AM-8:30AM
Est
Workshop
Surviving with Serenity
Meditations for Incest Survivors” by T. Thomas
(moderator)

***

8:30am-10:00am
Est
Meeting
3 Topic
(moderator)

***

10:00am – 11:30am
Est
Meeting
SIA Conference Approved Literature
Step Study “The 12×12”
(Moderator)

***

11:30am-1:00pm
Est
Meeting:
Speaker Meeting & Open Share
(Moderator)

***

1:00pm-2:30pm
Est
Workshop:
“Parts and Inner Kids”
(Moderator)

***

2:30pm-4:00pm
Est
Workshop
The Courage to Heal
“Dealing with Panic”
(moderator)

***

4:00pm-4:30pm 1/2 hour After Meeting
Est:
Workshop
(Moderator)

***

4:30pm-6:00pm
Est
Workshop:
Healing our Relationship to Money and Prosperity
(Moderator)

***

6:00pm-6:30pm 1/2 hour After Meeting
Est
Workshop:
30 minute After meeting for Workshop

***

6:30pm-8:00pm
Est
Workshop:
Incest Recovery and Parts Work
(Moderator)

***

8:00pm-9:00pm 1 hour After Meeting
Est
Meeting:
1 hour after meeting IFS Workshop
(moderator)

***

9:00pm-10:30
Est
Workshop:
EMDR Self Help Techniques
by Francine Shapiro. PhD
(moderator)

***

10:30pm-12:00am
Est
Workshop

Details

Start:
June 18 @ 7:30 am
End:
June 19 @ 11:55 pm
Website:
https://siacominghomephoneline.org/newsandevents.html
Shopping Cart
Scroll to Top